Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Najuspešnejše devetošolce sprejel župan Peter Misja


odlicnjaki_podcetrtek_2016Junij je še posebej prelomen za devetošolce, ki zaključujejo osnovno šolo. Tudi na OŠ Podčetrtek je bilo tako in vse tiste, ki so bili vsa leta odlični in so dosegali izjemne rezultate na različnih področjih, je na sprejem povabil župan Peter Misja.

Čestital jim je za vse, kar so dosegli, v želji, da bodo tudi naprej tako uspešni. Vse učence in celotno generacijo je pohvalil tudi ravnatelj šole mag. Darko Pepevnik, ponosni nanje pa sta tudi šolska svetovalna delavka Mojca Vrešak in razredničarka Slavica Šviglin.

Učenci so v nadaljevanju županu zaupali svoje uspehe in kje bodo nadaljevali svoje šolanje. Župan Misja jim je v družbi Simone Šelekar, vodje financ in družbenih dejavnosti na Občini Podčetrtek, podaril slovar angleškega jezika ter zlate petice, ki jih odličnim učencem že nekaj let podarjajo na Občini Podčetrtek in so zagotovo nepozaben in trajen spomin na osnovnošolski odličen uspeh.

Sprejem se je zaključil ob sproščenem pogovoru, na občini pa so poskrbeli tudi za to, da so se najboljši devetošolci še posladkali. Ob slovesu so županu obljubili, da bodo skušali biti čim bolj pridni ter uspešni tudi v bodoče in da ga bodo še naprej razveseljevali s svojimi uspehi.

Vir in foto: K. C., OKo