Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mlade plesalke in plesalci minuli petek zavzeli oder šmarskega kulturnega doma


ps_zvoncica_produkcija_2016_1Minuli petek je v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah potekala zaključna produkcija plesne šole Zvončica, ki je nosila naslov Lutke in prijatelji. Pred skoraj napolnjeno dvorano šmarskega kulturnega doma so bile lutkaste vse skupine od najmlajših do najstarejših.
 
Najmlajši že vrsto let s plesom razveseljujejo starše, sorodnike in prijatelje z vsaj dvema velikima produkcijama v šolskem letu. Po odmevni zimski produkciji so svoje mojstrovine prikazali še minuli petek, ko so še enkrat več pokazali, kako gibanje spremeniti v umetnost.
 

Tokratna tematika so bile lutke in ljudje. Na odru so se zvrstile marionete, škratki, baletke, lutke, zvezdna vila, roboti, pupe in še kaj, zaključno točko pa so tradicionalno združeno predstavili vsi plesalci.

ps_zvoncica_produkcija_2016_2
Tudi tokrat je pri izvedbi produkcije sodelovala številčna ekipa, ki je poskrbela tako za frizure, masko, kostume, kot za ostale tehnične stvari. S približno uro trajajočo predstavo so vsi vpleteni, seveda pa najbolj nastopajoči, poskrbeli, da nihče od gledalcev ni ostal ravnodušen.
 
eH
 
Foto: PŠ Zvončica