Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Jože Čakš predlagan za ime tedna na Valu 202


ime-tedna-caksNa Valu 202 vsak ponedeljek izbirajo ime tedna, osebo, ki je v preteklem tednu še posebej izstopala, “naredila korak dlje, dosegla več”, kot pravijo sami.

Med tri kandidate, ki jih že dan prej objavijo na spletni strani, so tokrat uvrstili tudi šmarskega Javnega zavoda Knjižnica Šmarje pri Jelšah Jožeta Čakša, ki upravlja z novo odprtim muzejem barkola.

V obrazložitvi so med drugim zapisali, da je na novo odprti muzej baroka: “rezultat treh desetletij prizadevanj lokalne skupnosti, župnije in Zavoda za kulturno dediščino.”

Glas, namenjen Jožetu Čakšu je tako tudi glas Šmarju in njegovim prebivalcem. Poleg tega bi bil naziv ime tedna tudi dobra promocija za sveže odprti muzej.

Za ime tedna lahko glasujete na njihovi spletni strani http://val202.rtvslo.si/ s pošiljanjem SMSa ali klicem v živo v ponedeljkovem dopoldnevu.

Na frekvenci 2. programa našega nacionalnega radia (98,9 MHZ) bodo kandidati predstavljeni ob 6. uri zjutraj, prvo glasovanje v živo bo on 8. uri, drugo pa ob 11. uri. Glasovanje v živo po telefonu in preko SMS sporočil šteje več od glasovanja na internetu.