Gasilska veselica v Kostrivnici 2016 s Poskočnimi muzikanti in Nušo Derenda (foto, video)

18. 6. 2016 14:58

gasilska_veselica_kostrivnica (1)

Predzadnji vikend junija je bil v Kostrivnici  v znamenju odbitih zabav. V petek, 17. junija, je pred gasilskim domom v Kostrivnici potekala zabava s Poskočnimi muzikanti in Nušo Derenda.

Petkovo dogajanje v Kostrivnici je bilo v znamenju velike gasilske veselice, na kateri je občinstvo zabaval eden izmed najkvalitetnejših in glasbeno najbolj izobraženih ansamblov Poskočni muzikanti. Poskočni muzikanti so obiskovalce zabavali do zgodnjih jutranjih ur. Med nastopajočimi pa je bila tudi zvezda slovenske zabavne scene Nuša Derenda. Nuša je znova dokazala, da sodi v sam vrh slovenske glasbene scene in da lahko tudi na gasilski veselici zabava obiskovalce. Med izvedbo druge skladbe s svojega repertoarja je odšla med obiskovalce, z njimi zaplesala “vlakca”, poplesavala na mizah in klopeh ter med obiskovalce razširila nepozabno razpoloženje.

gasilska_veselica_kostrivnica (2)

Kljub temu, da so bile v bližnji okolici številne podobne prireditve, je bilo prizorišče polno. Ne dvomimo pa, da bodo sobotne igre mladih, o katerih bomo poročali v enem izmed prihodnjih prispevkov, v Kostrivnico privabile številne obiskovalce in da bo prizorišče, tako kot v preteklih letih, polno do zadnjega kotička.

v/t/f: Dejan Hribernik

polsi-koles-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,581 seconds.