Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

20-letnica pivovarne in pivnice Lipnik v Šmarju (foto)


20_let_lipnik_1Priljubljena šmarska pivovarna in pivnica Lipnik je minuli konec tedna z odlično obiskano dvodnevno zabavo obeležila svojo dvajseto obletnico delovanja. Pod velikim šotorom so je na ploščadi pred šmarskim kulturnim domom odvili koncerti Tanje Žagar, Mambo Kings, Akordi in drugih gostov. V soboto popoldne so z delavnicami in čarovniškimi triki razveselili otroke.

Petek v znamenju Tanje Žagar in Mambo Kings

Prvi večer praznovanja obletnice, petek, je postregel z odličnimi glasbenimi gosti, priljubljenimi po vsej Sloveniji. Tudi tokrat so Žagarjevo aktivno spremljali številni otroci, za malo starejše pa so nekoliko kasneje poskrbeli Mambo Kings.

20_let_lipnik_2

Obiskovalci so napolnili prireditveni šotor, okoli katerega so se od popoldanskih ur vile vonjave dobrot z žara. Kot se za dogodek spodobi, pa so spili tudi precejšnjo količino piva. Po besedah zaposlenih so v petkovem večeru obiskovalci popili okoli 1.100 litrov piva.

Čarodej, delavnice in ansambel Akordi poskrbeli za sobotno dogajanje

Sobotni del obeleževanja 20-letnice pivovarne in pivnice Lipnik se je začel s popoldanskimi delavnicami za otroke, kjer so najmlajši risali po piškotih, ustvarjali s testom, lahko so si dali poslikati obraz. Obiskal jih je čarodej Sam Sebastian, ki je poleg številnih čarovnij pričaral tudi odlično vzdušje.

20_let_lipnik_3

Sobotni del se je nadaljeval z nastopom članov Moškega pevskega zbora Šentvid pri Grobelnem in koncertom ansambla Akordi. Tudi v sobotnem večeru so obiskovalci kljub dežju napolnili šotor, plesali in se veselili. Tudi v soboto ni manjkalo dobre hrane in pijače ter seveda odličnega vzdušja.

20_let_lipnik_4

Minuli konec tedna bo številnim ostal v spominu po še enem zanimivem dogodku k kraju. Privabil je številne zabave željne obiskovalce, ki bi se po številu lahko kosali s številom obiskovalcev lanskoletnega Čili festivala.

Vabljeni k ogledu galerije fotografij, posnetih na dogodku.

eH

sok-crvena-polsi-klik