Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na komedijo Ženitev v Šentjur in Blagovno – poglejte video inserte!


zenitev3Dramska skupina Šentvid pri Grobelnem je naštudirala novo gledališko komedijo, s katero bodo zabavali sovaščane in vse ostale, ki jih bodo naslednji vikend počastili s svojim obiskom.

zenitevKomedijo Ženitev bodo namreč v petek, 20. 5. 2016, ob 19. uri, odigrali v telovadnici OŠ Blagovna, v soboto, 21. 5. ob 19. uri v Ipavčevem kulturnem centru Šentjur in v nedeljo, 22. 5., ob 16. uri, v Domu krajanov Zagrad pri Celju

Več o vsebini predstave Ženitev

Upokojeni general Luka Hlačnik –Šima težko prenaša bremena sodobnega časa. Čeprav hčeri in sinu omogoči dobro življenje, hočeta živeti po svoje. Avtoriteto mu spodbija tudi njegova 78-letna mati NANA, ki vedno podpira vnuke. Da se vsa stvar še bolj zaplete, se sporeče še z lokalno oblastjo. Sive lase pa mu povzročata tudi sin in hčera z svojimi ljubezenskimi zapleti. Poštar pa je tisti, ki prinaša slabe in dobre novice, lahko bi rekli “čveke” v hišo.

Ves zaplet se srečno reši. General se oddahne, saj so končno dobili Zdravnico k hiši in komedija se konča z besedami: LUKA: Praviš draga snaha, čez dve leti, da boš zdravnica? Pa magari čez tri leta! No poglejte, zdaj pa imamo zdravnico!

Oglejte si torej komedijo Ženitev v petek, 20. 5. 2016 ob 18. uri v telovadnici OŠ Blagovna, ali v soboto, 21. 5. ob 19. uri v Ipavčevem kulturnem centru Šentjur ali v nedeljo, 22. 5. ob 16. uri v Domu krajanov Zagrad pri Celju

 

 

 

Poglejte si inserte s premiere predstave v nabito polni dvorani KD Šentvid pri Grobelnem: