V Šentjurju tradicionalne športne igre (foto, video)

30. 5. 2016 7:40

Konec meseca maja je v Šetnjurju rezerviran za športne igre, tokrat so se zgodile že devetnajste, ki jih organizira Študenski klub mladih Šenjur.

SKMS

Tudi tokrat so se tekmovalci pomerili v različnih športih – nogomet, košarka, badminton, namizni tenis in balinčkanje. Za dobro glasbo pa sta poskrbela DJ-a Dennis N’bakhaa in Robert Lauerto.

Letos so v tenisu slavila Blaž Gobec in Nik Spolenak, za drugouvrščenima, Simonom Leskovškom in Žanom Spolenakom, in tretjeuvrščenima, Tiborjem Oračem in Maticem Čoklcem. V namiznem tenisu je slavil Peter Gomzej, za njim pa sta se uverstila Bojan Gradišnik in Matic Vengušt. Turnir v badmintonu sta osvojila Partizana pred Mačkom, na balinčkanju je slavila ekipa Mohava čuna pred Gozdičkom.V ženski konkurenci na balinanju so zmagale članice Društva upokoncev Šentjur pred ekipo Balinarskega društva Šentjur, v moški konkurenci pa ravno obratno. V težkem boju je v košarki zmagala ekipa Oaza, drugouverščenimi Srnami in tretjeuverščenimi Jugopastiko, v malem nogometu je slavila ekipa Slivnica pred Taxi Simby in ABC les.

Kako je bilo preverite v video insekih ter fotogaleriji.

Evelin Brodnik

mavricni2016-polsi-klik

 

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X