Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Podčetrtku izpeljali gasilsko tekmovanje, praznik krajevne skupnosti in majsko noč (foto)


gasilsko_tekmovanje_renier_2016_1Minulo soboto je pestro dogajanje zaznamovalo tudi Podčetrtek. Po jutranjem tradicionalnem pohodu v Kumrovec se je dogajalo pri Gasilskem domu Podčetrtek. Najprej popoldansko meddruštveno gasilsko tekmovanje za memorial Franca Renierja, obeležili so pa tudi 40-letnico KS Podčetrtek, dan pa zaključili z majsko nočjo.

Številčna udeležba na meddruštvenem gasilskem tekmovanju

Letos je na meddruštvenem gasilskem tekmovanju sodelovalo 8 ženskih članskih ekip in 12 moških, medtem, ko sta ekipi članic in članov PGD Podčetrtek tekmovali izven konkurence. Med članicami so prvo mesto zasedle članice PGD Šentvid, drugo PGD Loka pri Žusmu, tretje mesto pa so si priborile članice PGD Buče.

Med člani pa so se najbolje izkazali člani PGD Lokarje, drugo mesto so si priborili člani PGD Levec, tretje pa člani PGD Ponikva.

Na podelitvi priznanj in pokalov so vodilni GZ Šmarje pri Jelšah in PGD Podčetrtek izpostavili odlično pripravljenost gasilcev in se zahvalili za udeležbo na tekmovanju.

gasilsko_tekmovanje_renier_2016_2

Štiri desetletja KS Podčetrtek

Večerni del se je pričel s slavnostno akademijo ob 40-letnici KS Podčetrtek. Zbrane je poleg župana občine Petra Misje nagovoril tudi predsednik KS Podčetrtek Urban Videtič, poskrbljeno je bilo za kulturni program, v katerem so sodelovali domači kulturniki.

Majska noč v znamenju podelitve priznanj in pokalov, druženja ter plesa

Zadnje dejanje minule sobote pa je bila majska noč, ki se je pričela s podelitvijo priznanj in pokalov ekipam, ki so sodelovale na meddruštvenem gasilskem tekmovanju. Pokale so podelili župan Peter Misja, namestnica predsednika GZ Šmarje pri Jelšah Josipa Hrepevnik, častni poveljnik GZ Šmarje pri Jelšah Alojz Tirgušek in Bogdan Krumpak.

gasilsko_tekmovanje_renier_2016_3

Po podelitvi je sledila zabava pri gasilskem domu, za hrano, pijačo in glasbo je bilo seveda poskrbljeno.

Vabljeni k ogledu galerije fotografij, posnetih na dogodku.

eH

Foto: OKo in eH

polovicka_celje_klik