Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 9. 5. 2016


4. 5. 2016

Policisti so bili s strani občana obveščeni, da je neznani storilec v kraju Mestinje na zid objekta elektro – trafo postaje s sprejem narisal grafite žaljive vsebine oz. vsebine javnega spodbujanja sovraštva. Policisti so opravili ogled kraja ter bodo zoper storilca na Okrožno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

5. 5. 2016

Policisti so s strani OKC prejeli prijavo, da je neznanec iz parkiranega tovornega vozila odtujil akumulator. Z dejanjem je lastnika oškodoval za približno 100 evrov. Zoper storilca bo na pristojno Okrožno državno tožilstvo podana kazenska ovadba.

6. 5. 2016

Policisti so v kraju Hajnsko obravnavali  prometno nesrečo, v kateri je bila udeležena voznica osebnega avtomobila. Slednja je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala iz vozišča. Voznica je v nesreči utrpela lahko telesno poškodbo in je bila s kraja nesreče z reševalnim vozilom odpeljana v bolnišnico Celje. Voznici je bil zaradi storjenega prekrška izdan plačilni nalog.

8. 5. 2016

Policisti so obravnavali prometno nesrečo v kraju Predel, v kateri je bil udeležen voznik kolesa. Slednji je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad kolesom, nakar je zapeljal iz vozišča ter padel. Voznik kolesa je bil s kraja odpeljan z reševalnim vozilom.

V postopku je bilo ugotovljeno, da se je voznik v nesreči hudo telesno poškodoval. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola, saj mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,77 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku kolesa je bil izdan plačilni nalog, prav tako pa bo na pristojno Okrožno državno tožilstvo podano poročilo.