Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 2. 5. 2016


25. 4. 2016

Policisti so bili obveščeni, da so pri tatvini alkoholne pijače Jack Daniels v šmarskem Mercatorju zalotili storilca, ki je pijačo skril v spodnjice. Ugotovljeno je bilo, da je storilec podobno tatvino pijače v tej trgovini storil že večkrat in bo moral svoje početje pojasniti na sodišču.

27. 4. 2016

Policisti so bili obveščen, da je v kraju Olimje, na relaciji od “čarovnice” proti LD na osebno vozilu padlo drevo, ki je popustilo pod težo snega. Vozilo je ostalo ukleščeno pod drevesom. Na kraju so gasilce odstranili drevo in rešili vozilo snežnega prijema.

28. 4. 2016

Oškodovana je naznanila, da so ji v službi v Šmarju pri Jelšah odtujili denarnico z vsebino in jo oškodoval za okoli 200 evrov. Z zbiranjem obvestil bodo policisti skušali najti storilca in ga ovaditi na tožilstvo.

29. 4. 2016

Iz zdravstvenega doma Šmarje pri Jelšah so bili policisti obveščeni, da se je v kraju Bobovo prevrnil voznik štirikolesnika in se poškodoval. Bil je odpeljan z reševalnim vozilom v bolnico Celje. Voznik je v nezgodi utrpel lahke telesne poškodbe, zaradi neprilagojene hitrosti vožnje, vožnje neregistriranega vozila in vožnje brez ustrezne zaščitne čelade, mu je bil izdan plačilni nalog.

Prav tako so bili policisti obveščeni, da je zdravnica ZD Podčetrtek oskrbel voznika štirikolesnika, ki se je zaletel v osebni avto in se pri tem poškodoval, napotila ga je na slikanje v bolnico. Policija je ugotovila, da se je voznik štirikolesnika zaletel v parkiran osebni avto na zasebnem dvorišču v Škofji Gori in pri tem je utrpel lahko telesno poškodbo.

30. 4. 2016

Policisti PU Celje so bili obveščeni, da je v Šentvidu pri Grobelnem prišlo do prometne nezgode. Do nezgode je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznika, ki so mu policisti izdali plačilni nalog.