Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 31. 5. 2016


26. 5. 2016

Rogatec – prometna nesreča

Policisti PP Rogaška Slatina so opravili ogled prometne nesreče v Rogatcu. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila izsilil prednost in trčil v kolesarko, ki se je pri tem lahko telesno poškodovala. Povzročitelju prometne nesreče je bil izdan plačilni nalog.

27. 5. 2016

Rogaška Slatina – vlom v hišo

Policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo. Pri ogledu je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v hišo vlomil skozi balkonska vrata, pregledal in razmetal notranjost hiše in odtujil denar. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo v Celju.

28. 5. 2016

Drevenik – kršitev javne reda in miru

Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Dreveniku, kjer je prišlo do spora zaradi zemljišča. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

29. 5. 2016

Rogatec – zaseženi kubari

Patrulja PP Rogaška Slatina je pri kontroli cestnega prometa v Rogatcu ustavila voznika osebnega avtomobila, ki je v vozilu prevažal orožje. Ugotovljeno je bilo, da lastnik nima izdane ustrezne orožne listine, zato sta bili kubari zaseženi. Zoper kršitelja je bil uveden hitri postopek o prekršku.