Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 3. 5. 2016


Zg. Negonje, 25. 4. 2016  

Policisti PP Rogaška Slatina so bili s strani občana obveščena o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru v Zg. Negonju. Policisti so po prihodu na kraj ugotovili, da je alkoholizirani kršitelj na kraju razgrajal in žalil tam prisotne. Izdali so mu plačilni nalog.

Žahenberc, 27. 4. 2016

Policisti OKC PU Celje so prejeli naznanilo, da bi naj na območju Žahenberca v zasebnem prostoru prišlo do prepira in groženj. Pri tem naj bi se eden od vpletenih tudi telesno poškodoval. Policisti PP Rogaška Slatina so odšli na kraj dogajanja, občan pa je med prepirom stekel na balkon stanovanjske hiše in z njega skočil na dvorišče, pri tem se je telesno poškodoval.

Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnišnico Celje, kjer je bil ugotovljeno, da je utrpel hude telesne poškodbe. Policisti še zbirajo obvestila in bodo po končani preiskavi o ugotovitvah obveščali Okrožno državno tožilstvo v Celju.

Kamence, 28. 4. 2016

Policisti PP Rogaška Slatina so obravnavali prometno nesrečo. Voznik osebnega avtomobila je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčil v betonsko škarpo.  Med ogledom je bilo ugotovljeno, da je voznik  vozil pod vplivom alkohola, alkotest mu je pokazal rezultat 1,08 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Vozniško dovoljenje mu je bilo zaradi kršitev Zprcp odvzeto in je bilo skupaj z obdolžilnim predlogom poslano k sodniku za prekrške.

Rogaška Slatina, 30. 4. 2016

Policisti OKC PU Celje so na PP Rogaška Slatina posredovali obvestilo o sprejeti prijavi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru v Rogaški Slatini. Kršitelj se ob prihodu policistov na kraj ni umiril in je nadaljeval s kršitvijo, zato so mu policisti odredili pridržanje. Takrat je kršitelj fizično napadel policiste, zaradi česar so bila zoper njega uporabljena prisilna sredstva. Kršitelj je bil obvladan in pridržan na policijski postaji.

Kršitelju je bil izdan plačilni nalog, prav tako pa bo zoper njega podana tudi kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo v Celju zaradi kaznivega dejanj Poskusa preprečitve uradnega dejanja uradni osebi.