Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 10. 5. 2016


4. 5. 2016

Sv. Jurij – Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o prometni nesreči izven naselja Sv. Jurij. Ob prihodu na kraj in z zbiranjem obvestil ter opravljenim ogledom je bilo ugotovljeno, da je bil vzrok nesreče neprilagojena hitrost, zaradi česar je bil vozniku izdan plačilni nalog. Sopotnik v vozilu je utrpel lažje poškodbe.

 

5. 5. 2016

Zg. Negonje – Policisti PP Rogaška Slatina so prejeli prijavo o tatvini nafte iz delovnih strojev v kamnolomu. Zbrana so bila prva obvestila in opravljen ogled kraja kaznivega dejanja. Ugotovljeno je bilo, da je zaenkrat še neznani storilec izvršil tatvino nafte iz več delovnih strojev. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestila in bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo v Celju.

 

8. 5. 2016

Rogaška Slatina – Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru  v gostinskem lokalu. Pred prihodom policistov na kraj so kršitelji lokal že zapustili. V zvezi kršitve  in udeležencev v kršitvi sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep zoper kršitelje.

 

 

8. 5. 2016

Donačka gora – Policisti PP Rogaška Slatina so bila tega dne obveščena o pogrešanem planincu – otroku na Donački gori.  Policisti so pričeli s takojšnjim zbiranjem prvih obvestil ter iskanjem pogrešane osebe. Na kraju so bili opravljeni razgovori z vsemi prisotnimi, v času zbiranja obvestil pa je bil otrok najden nepoškodovan.