Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: 4 filmske uspešnice in dva animirana filma – brezplačne vstopnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje1Kino je ponovno IN! Prenovljena dvorana kina Šmarje pri Jelšah z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov. V drugi polovici meseca aprila si lahko ogledate fantazijski film Lovec: Zimska vojna, komedijo (Ne)Profesionalec, fantazijsko pustolovščino Bogovi Egipta, biografsko dramo Tekač in dva animirana filma –  Čas za sneg in Simon: Mali bojevnik z velikim srcem. Več o omenjenih filmih v nadaljevanju.

Sobota, 23. april 2016, ob 20. uri – LOVEC: ZIMSKA VOJNA

LOVEC-ZIMSKA-VOJNA-223x324pxLeto: 2015
Država: ZDA

Filmski žanr: fantazijski, pustolovski

Režija: Cedric Nicolas-Troyan
Igrajo: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost, Alexandra Roach

V predzgodbi osupljivega boja med Sneguljčico in lovcem Ericom, ki sta porazila zlobno kraljico Ravenno, spremljamo njeno trdosrčno sestro Freyo, ki si na daljnem severu zgradi svoje lastno ledeno kraljestvo. Od svojih najboljših vojščakov zahteva, da sledijo njenemu zgledu in se odpovejo ljubezni. Njenim ukazom se upreta najboljša bojevnika Sara in Eric, toda njuna odločitev ima tragične posledice. Po Ravenninem porazu se Freya odloči znova sestaviti sestrino čarobno ogledalo, s tem pa ponovno obudi temačne sile, ki se jim lahko združeno upreta le neustrašna Eric in Sara.

Četrtek, 28. april 2016, ob 10. uri – ČAS ZA SNEG

Cas-za-sneg_223x324pxLeto: 2015
Država: Kanada

Filmski žanr: animirani, komedija, družinski film

Režija: Jean-François Pouliot, François Brisson
Igrajo: Mariloup Wolfe, Sophie Cadieux, Hélène Bourgeois Leclerc, Nicholas Savard L’Herbier

Čas za sneg! je privlačna komedija o upanju in prijateljstvu. Razkriva včasih živahne odnose med prijatelji v njihovem otroštvu in vlogo navdušenega tekmovanja in zagnane solidarnosti v življenju otrok. Ta zabaven, domiseln in radostno prozoren animirani film ponuja mladim gledalcem veliko snovi za razmislek.

Četrtek, 28. april 2016, ob 20. uri – BOGOVI EGIPTA

Gods_of_Egypt_223x324pxLeto: 2016
Država: ZDA

Filmski žanr: pustolovski, fantazijski

Režija: Alex Proyas
Igrajo: Nikolaj Coster-Waldau, Gerard Butler, Brenton Thwaites

Obostoj človeštva je v rokah običajnega smrtnika, heroja Beka, ki ga upodablja Brenton Thwaites. Le-ta je združil moči z egipčanskim bogom Horusom (Nikolaj Coster-Waldau), da bi skupaj rešila svet, ki je sedaj v rokah Seta (Gerard Butler), neusmiljenega boga teme.Odkar je Set prevzel oblast je namreč egipčansko kraljestvo postalo pogorišče kaosa in anarhije. Bek in Horus sta zato odločena, da se podata na končni obračun s Setom in njegovimi zavezniki.

Petek, 29. april 2016, ob 17. uri – (NE)PROFESIONALEC

Grimsby-223x324pxLeto: 2015
Država: ZDA

Filmski žanr: komedija

Režija: Louis Leterrier
Igrajo: Sacha Baron Cohen, Mark Strong, Annabelle Wallis, David Harewood

Ustvarjalci obešenjaških komedij Ali G,Borat in Diktator predstavljajo zabavno zgodbo o bratih, ki sta po ločitvi v sirotišnici ubrala povsem drugačni življenjski poti. Sebastian je postal vrhunski vladni agent, Normanova največja dosežka pa sta velika družina in strastno nogometno navijaštvo. Po skoraj treh desetletjih ločitve Norman znova najde brata, vendar ga zmoti sredi pomembne naloge, zato se znajdeta na begu pred oblastmi in neusmiljeno zločinsko organizacijo. Norman je kljub pomanjkanju koristnih talentov odločen, da bratu sledi na vsakem koraku in pomaga po najboljših močeh, kar povzroči obilico komičnega kaosa.

Petek, 29. april 2016, ob 20. uri – TEKAČ

Race_2016_film_posterLeto: 2016
Država: Francija, Nemčija, Kanada

Filmski žanr: biografski, drama, šport

Režija: Stephen Hopkins
Igrajo: Stephan James, Jason Sudeikis, Jeremy Irons, Carice van Houten, Shanice Banton, William Hurt, Eli Goree, Kristina Sandev

Navdihujoča resnična zgodba o izjemnem atletu Jesseju Owensu prikazuje dileme, s katerimi se je moral soočiti pred prihodom na olimpijske igre v Berlinu, kjer je v osrčju nacizma pometel s konkurenco. Jesse se že v mladosti dokazuje kot izjemen športni talent, toda zaradi temne polti je v ZDA velikokrat podvržen rasni segregaciji. Pod svoje okrilje ga vzame trener Larry, ki ga začne pripravljati na olimpijske igre. Kljub številnim rekordom se Jesse še vedno čuti prikrajšanega, zato se mora odločiti, če naj v športnem duhu odide na olimpijado, ali pa pokaže solidarnost z drugimi zatiranimi temnopoltimi Američani in tekmovanje bojkotira.

Sobota, 30. april 2016, ob 17. uri – SIMON: MALI BOJEVNIK Z VELIKIM SRCEM

Simon_plakat_223x324Leto: 2015
Država: Rusija

Filmski žanr: animirani, pustolovski, fantazijski

Režija: Maksim Fadeev
Igrajo: Olga Seryabkina, Konstantin Khabenskiy, Armen Dzhigarkhanyan, Grigoriy Leps, Mikhail Galustyan, Natalya Ionova, Lolita Milyavskaya

Simon: Mali bojevnik z velikim srcem je originalna zgodba o 10-letnem dečku, ki živi v majhni vasi v gozdu. Vas v kateri živi Simon je nekoč bila pod zaščito kraljevskih belih volkov, a zdaj je lahek plen strašnih hijen. Na begu pred hijenami se Simon znajde v čarobnem svetu o katerem je prej slišal le zgodbe. To je prostor, kjer spozna belega volka, smešno majhno rožnato bitje in mnogo drugih novih prijateljev, kateri mu pomagajo pri osvoboditvi njegove vasi pred besnimi hijenami.

K. S.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO:

Brezplačno (za cekine) ponujamo po 8 stopnic za filme po izboru v kinu Šmarje.

Za naročilo brezplačnih vstopnic za kino Šmarje kliknite tukaj:

kino_smarje_polovicka