Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Rogaški Slatini dobrodelen koncert LEO kluba Rogaška z Nušo Derenda (video)


leorogaska (1)Leo klub Rogaška Slatina je letos ponovno organiziral dobrodelni koncert z namenom, da pomagajo otrokom in mladostnikom. Tokrat je v dvorani Kulturnega centra Rogaška Slatina prepevala Nuša Derenda.

Predsednik Leo kluba Rogaška, Roko Franić, je v izjavi zapisal: »Leo klub Rogaška tudi letos aktivno nadaljuje s svojo pestro dobrodelno dejavnostjo. V soboto, 2. 4. 2016, je v Kulturnem centru Rogaška Slatina priredil dobrodelni koncert. Izkupiček prejetih donacij je bil namenjen Mali hiši Pilštanj, kjer večkrat na leto otroci žrtve nasilja najdejo varno zavetje. Posebna zahvala gre donatorski pomoči s strani podjetij JAGROS, d. o. o. in  GIC Cajzek, d. o. o. Koncert je bil izjemen kulturni dogodek. Obiskovalce v dvorani je s svojim navdušujočim vokalom in izborom njenih največjih in svetovnih uspešnic dobesedno očarala ena največjih slovenskih pevk zabavne glasbe vseh časov, Nuša Derenda.  Za posebno razpoloženje v dvorani kulturnega doma pa je poskrbelo tudi navdušeno občinstvo, ki je z Nušo tudi večkrat spontano zapelo. Vsekakor si v Rogaški Slatini želimo še več prireditev na tako visoki kakovostni ravni.« leorogaska (3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nuša Derenda in Sašo Gačnik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nušo Derendo je na klavirju spremljal Sašo Gačnik.

Po dobrodelnem koncertu je sledilo skupno druženje v avli Kulturnega centra. Vabljeni k ogledu videoposnetka insertov s koncerta.

f/t/v:  J. C.

polovicka_celje_klik