Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Skupina Sled s koncertom v Rogaški Slatini proslavila 15-letnico delovanja (foto in video)


Ob 15-letnici delovanja Skupine Sled iz Kostrivnice so mladi pevci in pevke v dvorani Kulturnega centra Rogaška Slatina pripravili koncert. Skupina je bila ustanovljena marca 2001 v Kostrivnici, deset let jih je vodil in usmerjal Martin Druškovič, nato pa je njegovo delo prevzela Jasna Druškovič. V vseh teh letih se je v skupini zvrstilo več kot 56 pevcev, trenutno jih prepeva 17, njihova povprečna starost pa je 15 let.

Sled (1)

Ob tej priložnosti so mladi pevci prejeli tudi Gallusove značke, ki se podeljujejo posameznikom za aktivno udejstvovanje na področju ljubiteljske glasbene dejavnosti, in sicer za 5 del delovanja podelili bronaste Gallusove značke, za več kot 10 let delovanja srebrne Gallusove značke in za več kot 15 let delovanja je zlato Gallusovo značko prejel Martin Druškovič.

Mladi pevci so se z zborovodkinjo Jasno Druškovič predstavili s pestrim repertoarjem Sled (2) (Dolga zima je minila, Le s teboj, Strunam, Sem se rajtov ženiti, Hallelujah, Minoi minoi, Yellow submarine, Dve let’ in pol, Rama Lama Ding Dong, Ujemi dlan, Anđele moj, Krog življenja, Euphoria, Strauss medley).

Sled (3)

Gost večera je bil Jernej Kozan, zmagovalec šova Slovenija ima talent.

 

Koncert so omogočili Občina Rogaška Slatina, Trgovine Jager, Foto Zorin, Rogaške novice, Kmetijska zadruga Šmarje, Krajevna skupnost Kostrivnica in kostrivniški župnik Viktor Vratarič. Program je povezovala Alenka Vodušek.

Vabimo vas, da si pogledate galerijo fotografij in video inserte s koncerta.

f/t/v: J. C.

tanja-zagar-celje-polsi