Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 11. 4. 2016


DELOVNI NEZGODI

5. 4. 2016 se je v kraju Ješovec pri Kozjem, v gozdu, zgodila delovna nezgoda pri podiranju dreves. Pri tem je bil poškodoval lastnik gozda, ki je bil odpeljan v bolnico Celje, kjer je ostal na zdravljenju. Zoper moškega, ki je podiral drevesa, bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno sodišče Celje.

6. 4. 2016 pa je v kraju Lastnič lastnik zemljišča pospravljal travnik, pri tem pa suho dračje zakuril. S svojim kmetijskim traktorjem si je pomagal pri potiskanju vejevja do kurišče. Pri tem opravilu se je huje ožgal lastnik kmetijskega traktorja, zaradi česar je bil z reševalnim vozilom bil odpeljan v bolnico Celje, kjer je ostal na zdravljenju. O nezgodi bo obveščeno Okrožno državno tožilstvo Celje.

PROMETNA NEZGODA

V petek, 8. 4. 2016,  je voznik osebnega avtomobila peljal iz smeri Šmarja pri Jelšah proti Brecljevem ter z vozilom zapeljal levo in trčil v obcestno drevo. V nezgodi se je telesno poškodoval sopotnik v osebnem avtomobilu. Zoper voznika bo podana kazenska ovadba zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu.

PRETEP MED BRATOMA

V nedeljo, 10. 4. 2016, sta se na območju Lastniča sprla in stepla dva brata. Pri vsem tem sta si pomagala z lesenimi koli. Med pretepom sta se oba poškodovala, eden je iskal zdravniško pomoč in je bil odpeljan v bolnico Celje. Oba se bosta morala zagovarjati na sodišču.