Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podčetrtani z zmago nad Konjičani le še potrdili naslov prvaka 2. SKL (foto in video)


kk_podcetrtek_prvak_ii_skl_2016_1Sinoči so košarkarji Term Olimia Podčetrtek, ki so si sicer tri tekme pred koncem prvega dela zagotovili prvo mesto na lestvici 2. Slovenske košarkarske lige, z zmago nad Konjicami le še potrdili naslov letošnjega prvaka. Tako so jim v naslednji sezoni odprta vrata v Ligo Nova KBM (1. liga), odločitev, ali bodo tam sploh igrali, pa bo znana v roku treh mesecev.

V 2. SKL je zaključen prvi del prvenstva, katerega so sinoči z gladko zmago nad Konjicami, z rezultatom 86:65, z 18. zmago, osvojili Podčetrtani. Tekmo so si poleg 400 gledalcev ogledali župani in županja sosednjih občin, gospodarski minister Zdravko Počivalšek in predsednik KZS Matej Erjavec, ki je ob koncu podelil pokal.

kk_podcetrtek_prvak_ii_skl_2016_4

 

Poleg Podčetrtanov se bosta za mesto v Ligi Nova KMB v dodatnih kvalifikacijah borili ekipi AKK Maribor Branika in Mesarije Prunk Sežana. Vendarle pa je igranje Podčetrtanov v najvišji slovenski košarkarski ligi še pod vprašajem, o tem se bo vodstvo kluba odločilo na podlagi tehtnega razmisleka, o čemer sta med drugim pred kamero spregovorila predsednik kluba Darko Šket in župan občine Podčetrtek Peter Misja.

kk_podcetrtek_prvak_ii_skl_2016_2

V kolikor bo padla odločitev o igranju v najvišji slovenski košarkarski ligi, bodo tam igrali kar trije klubi z območja Kozjanskega in Obsotelja.

Pred kamero smo poleg župana Petra Misje in predsednika kluba Darka Šketa povabili tudi trenerja Borisa Zrinskega in kapetana KK Podčetrtek Boštjana Trupaja. Strnili so vtise s tekme in sezone ter nam zaupali želje in načrte za prihodnost.

kk_podcetrtek_prvak_ii_skl_2016_3

TERME OLIMIA PODČETRTEK : KONJICE 86:65 (22:12, 22:17, 15:21, 27:15)
Cerkovnik 22 (11 skokov), Strnad 13; Jereb 15 (6 skokov), Skrbinšek 14 (5 skokov).

Lestvica 2. SKL (klik!)

Trener Boris Zrinski:

Kapetan KK Podčetrtek Boštjan Trupaj:

Župan Peter Misja:

Predsednik kluba Darko Šket:

eH

polovicka_celje_klik