Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

8. letni koncert Mešanega pevskega zbora ŠCRS (video)


V sredo zvečer je v Kulturnem centru Rogaška Slatina potekal 8. letni koncert Mešanega pevskega zbora Šolskega centra Rogaška Slatina. Pomladna sanjarjenja je ustvarjalo več kot trideset pevk in pevcev zbora. Zbor, ki ga že od samega začetka zelo uspešno vodi ga. Mihaela Pihler, je zbranim v dvorani ustvaril pravo glasbeno pomlad.

pomladnasanjarjenja (1)Zbor vključuje tudi mlade glasbenike, ki obiskujejo šolo. Z mladimi pevci je zapel in zaigral tudi mentor šolske glasbene skupine (Jonatan Cencelj, Katja Brilej in Aleš Šket) Boris Pokorn. Na klavirju sta zbor spremljala Dejan Romih in Mihaela Pihler. Kot solisti so se predstavili Boris Pokorn, Jan Ogrizek, Zala Vipotnik, Tomaž Zorin, Luka Tacer, Martin Belcer, Žiga L. Koštomaj, Borna Turner, Anže Šuc, Jaka Turk, Vanja Grosek in Nika Artič.

pomladnasanjarjenja (3)Program sta povezovala Kaja Kuraj in Tadej Jagodič.

Pevci, ki so v zboru prepevali 4 leta, so prejeli tudi priznanje, ki jim ga je podelila Leonida Došler, vodja Območne izpostave JSKD Rogaška Slatina.

pomladnasanjarjenja (2)pomladnasanjarjenja (4)Mladi ŠCRS so skupaj z njihovo zborovodkinjo dokazali, da so res Šola za znanje, smeh in sanje!

Vabljeni, da si pogledate videoinserte s koncerta.

f/v/t: J. C.

polovicka_celje_klik