Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 15. 3. 2016


Rogaška Slatina, 9. 3. 2016

Občan je na policijsko postajo podal prijavo,  da v Rogaški Slatini pred trgovino neznana oseba na vsiljiv način berači. Policisti so na kraju ugotovili, da je državljan Romunije beračil, zato mu je bil izdan plačilni nalog.

Ker so policisti v zadnjem tednu obravnavali kar dva primera beračenja, obveščajo, da po Zakonu o varstvu javnega reda in miru stori prekršek, kdor na vsiljiv ali žaljiv način koga nadleguje z beračenjem za denar ali druge materialne dobrine.

Svet Florjan, 9. 3. 2016

Policisti PP Rogaška Slatina so bili tega dne obveščeni o vlomu v gostinski lokal na Svetem Florjanu. Z ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec s silo telesa in orodjem vlomil v lokal in iz njega odtujil cigarete in menjalni denar. Policisti nadaljujejo s preiskovanjem kaznivega dejanja in bodo zoper storilca podali kazensko obtožnico.

Rogaška Slatina, 12. 3. 2016

Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, ker je občan doma grozil ostalim družinskim članom. Policisti so po zbranih obvestilih kršitelju izrekli ukrep prepovedi približevanja in zoper njega zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini na Okrožno državno sodišče podali kazensko ovadbo.

Rogaška Slatina, 14. 3. 2016

Policisti PP Rogaška Slatina so bili tega dne med 15:30 in 15:50 uro obveščeni o kar dveh prometnih nesrečah s pobegom. Za pobeglimi vozniki še poizvedujejo. V primeru izsleditve jima sledi še dodatna globa v višini 500 evrov.