Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Otroška gledališka predstava Pet Pepelk v Šmarju (foto)


petpepelk_netek (21) (Kopiraj)Minuli petek je bila v šmarskem Kulturnem domu premiera otroške plesno – gledališke predstave Pet Pepelk, ki so jo naredili člani Mladinskega kulturnega kluba Netek.
Predstava Žarka Petana Pet Pepelk govori o kraljeviču, ki je zaljubljen v Pepelko, deklico iz pravljice. Kljub očetovemu prepričevanju, da ni resnična deklica, se z Ministrom odpravita v pravljični svet, kjer kraljevič spoznava zanimive nove prijatelje.

 

petpepelk_netek (1) (Kopiraj)petpepelk_netek (11) (Kopiraj)petpepelk_netek (23) (Kopiraj)

V slabi uri dolgi predstavi Pet Pepelk nastopajo šmarski osnovnošolci od 4. do 9. razreda, in sicer: Rok Krivokapić, Maruša Eržen, Tinkara Čerček, Ajda in Ana Lee Pantner, Lara Lorger, Tia Šoster, Nuša Kolar in Anina Božiček.

Na predstavo so se igralci začeli intenzivno pripravljati konec avgusta 2015 pod vodstvom Tamare Čerček, Timeje Strašek, Lucije Rožman, Martine Murko Gajšek, Ane Čujež in Špele Rožman.

Organizatorji so bili z obiskom predstave izjemno zadovoljni, saj je bila dvorana šmarskega hrama kulture skoraj polna. Po predstavi je sledila še pogostitev, ki so jo pripravili Netkovci sami.

Več fotografij si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji

f: Matic Javornik
t: ŠR