Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mlade oblikovalke s Kozjanskega in Obsotelja vabijo na dobrodelno modno revijo v Celjski dom


zgodba_naraveV soboto, 2. aprila, se bodo v Celjskem domu predstavile mlade oblikovalke Vida Bračun (iz Šmarja pri Jelšah), Nataša Recko (iz Loke pri Žusmu) ter Romana Stojnšek (iz Rogaške Slatine), ki počasi, a vztrajno vstopajo v svet mode. In ker je danes težko narediti korak naprej in biti prepoznaven, so se oblikovalke odločile, da se širši javnosti predstavijo s svojimi kreacijami. Modna revija bo dobrodelna, ker vsaka od oblikovalke rada pomaga drugim, kolikor je v njeni moči. Revijo so poimenovale Zgodba narave.

Celje je kraj, kjer so se spoznale in združile tri mlade modne oblikovalke, ki delujejo pod imenom Hiša mode Glossarium. Kreativnost je njihova vrlina in ne pozna meja, pravijo. Letos so se prvič odločile same organizirati svojo prvo modno revijo v Celju. Predstavile se bodo s kreacijami, pri katerih so črpale navdih iz narave in umetnosti.

Oblikovalke so do zdaj že sodelovale na raznih modnih revijah in razstavah po Sloveniji. Ker se zavedajo, da je danes potrebno pomagati drug drugemu, so se odločile za dobrodelnost in prostovoljnost v sodelovanje z Zavodom Zadnje upanje, ki pomaga ljudem in živalim v stiski. ​Znesek prostovoljnih prispevkov bo namenjen prav njim.

Namen dogodka je predvsem v povezovanju mladih in ostalih sodelujočih, saj se zavedajo, da je podpora drug drugemu zelo pomembna in pa predvsem, da si takšnih dogodkov želimo tudi v Knežjem mestu, saj pravijo, da je takih dogodkov, kjer bi se lahko mladi umetniško povezovali premalo.

Pri dogodku bodo sodelovali z mladimi ustvarjalci, scenaristi, manekenkami, frizerkami, vizažistkami, fotografi, snemalci … Pomembno je, da bo vsak lahko prispeval delček svoje kreativnosti pri sodelovanju.

Zaželeni so prostovoljni prispevki.