Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kozli so se morali zelo potruditi za prvo četrtfinalno zmago


kmn dobovec novi grbV prvi četrtfinalni tekmi 1. slovenske futsal lige so Dobovčani z najtesnejšo razliko ugnali Tolmince. Ekipi sta bili dolgo časa izenačeni, v 38. minuti pa je zadetek za zmago dosegel Vrhovec.

Črno-beli so imeli na začetku srečanja nekaj lepih priložnosti, ki jih niso izkoristili in dopustili gostom, da so bili skoraj enakovreden nasprotnik na terenu. Peti prekršek domačih je prisilil kozle, da so že štiri minute pred koncem polčasa zaigrali z vratarjem – igralcem, kar se jim je obrestovalo dve sekundi pred koncem polčasa, ko je po strelu Mordeja žogo v mrežo pospravil Kroflič.

Drugi polčas je bil še bolj izenačen in agresiven, tako da sta obe ekipi začeli hitro nabirati prekrške. Domači so zapravili nekaj lepih priložnosti, Marot je zadel tudi okvir a žoga ni hotela v gostujoči gol, kar so puntarji kaznovali v 30. minuti, ko so prišli po avtogolu Janeša do izenačenja.

Pet minut do konca sta imeli obe ekipi po 5 prekrškov, domača publika pa je čakala na 6. prekršek gostov in ga dočakala v 38. minuti. Z 10 metrov je zadel Vrhovec in popeljal domače v vodstvo z 2:1. V zadnjih dveh minutah sta obe ekipi poskušali z vratarjem – igralcem, domači zadrževati žogo, gostje pa zadeti, a do konca srečanja se mreži nista več zatresli.

Povratno srečanje na severnem Primorskem je načrtovano v petek, ob zmagi črno-belih pa bi se ti uvrstili v polfinale.

Dobovec Pivovarna Kozel – KMN Puntar 2:1 (1:0)
1:0 Kroflič (20.), 2:1 Vrhovec (38.)

Ostale tekme

KMN Oplast Kobarid – KMN Benedikt 5:3

FC Litija – Potočje projektiranje Sevnica 7:0

Dobovec Pivovarna Kozel – KMN Puntar 2:1

Maribor PROEN – KMN Bronx Škofije 6:2

moska-copata-polsi-klik