Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 2. 2. 2016


27. 1. 2016

Občan je na policijski postaji podal prijavo, da mu je bilo iz delavnice odtujeno električno orodje. Policisti so opravili ogled kraja dejanja. Ugotovili so, da je bilo iz delavnice odtujenih več kosov električnega orodja v vrednosti 1500 evrov.  Policisti zbirajo obvestila in bodo podali kazensko ovadbo na državno tožilstvo.

27. 1. 2016

Policisti so ob kontroli prometa ustavili voznika osebnega avtomobila, za katerega se je izkazalo, da ne posreduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo mu je bilo zaseženo in je bil zoper kršitelja izpisan odbolžilni predlog.

V postopku s sopotnico so policisti zasegli neznano snov, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo. V primeru potrditve suma bo zoper njo uveden prekrškovni postopek.

28. 1. 2016

Na PP Rogaška Slatina je prišel oškodovanec in podal prijavo o tatvini označevalne table Taxi iz parkiranega vozila. Policisti za storilcem poizvedujejo in bodo podali kazensko ovadbo na tožilstvo.

29. 1. 2016

Na PP Rogaška Slatina je klicala občanka ter prijavila, da jo sosed žali. Policisti so na kraju ugotovili, da je med sosedoma prišlo do spora, medsebojno sta se žalila. Obema je bil izdan plačilni nalog.

1. 2. 2016

Okoli 12. ure so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o prometni nesreči v Ratanski vasi. Na kraju je bilo z ogledom ugotovljeno, da se je voznik ustavil pred prehodom za pešce, saj je le-tega prečkal pešec.

Voznica, ki je vozila za njim, pa ni vozila na zadostni varnostni razdalji, da bi lahko ustavila ter je trčila v zadnji del ustavljenega vozila. V prometni nesreči se je ena oseba lahko telesno poškodovala, povzročiteljici pa je bil na kraju izdan plačilni nalog.