Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 16. 2. 2016


ILEGALNI PRESTOP DRŽAVE MEJE

10. 2. 2016

V jutranjih urah je patrulja PP Rogaška Slatina v bližini Dobove opazila dva državljana Sirije. Policisti so ugotovili, da ste nezakonito prečkala državno mejo, zato sta bila po končanem postopku predana hrvaškim varnostnim organom.

POZABILA DENAR V BANKOMATU

10. 2. 2016

Na policijsko postajo Rogaška Slatina je prišla občanka ter povedala, da je v Rogatcu na bankomatu pozabila denar, ki si ga je nato prisvojil neznanec. Policisti so takoj po prejeti prijavi pričeli z zbiranjem obvestil za izsleditev storilca dejanja, po zbranih obvestilih pa bo zoper storilca podana kazenska ovadba na sodišče Celje.

PROMETNA NESREČA

13. 2. 2016

Policisti so izven naselja Tlake obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi izsiljevanja prednosti. V nesreči se je en udeleženec lahko telesno poškodoval.

VLOM V POSLOVNI PROSTOR

14. 2. 2016

Policisti so bili obveščeni o vlomu v trgovino v poslovnem centru v Rogaški Slatini. Pri tem so neznanci odtujili več mobilnih telefonov. Opravljen je bil ogled, policisti pa so takoj po prejeti prijavi pričeli z zbiranjem obvestil za izleditev storilca dejanja, po zbranih obvestilih pa bo zoper storilca podana kazenska ovadba na sodišče Celje.

POLICISTI SVETUJEJO!

V zadnjem času zaznavamo porast najdene gotovine na bankomatih, ki jo pošteni občani po najdbi predajo policiji. Policisti svetujejo občanom, da so pri dvigu gotovine zbrani in da pred zaključkom transakcije preverijo ali so pospravili bančno kartico in izplačano gotovino. V primeru, da so gotovino na bankomatu pozabili, svetujejo, da se oglasijo na policijski postaji.