Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Urša Drofenik s kreacijami očarala Ukrajinko Kamaliyo


images_slike3_ured5_rogaska_modna_revija_ursa_drofenik_1Priznana in izjemna slovenska modna oblikovalka Urša Drofenik je s svojimi kreacijami že kar nekaj priljubljena tudi na globalni ravni. Spada namreč med najbolj iskane oblikovalce, po katerih povprašujejo številne slavne osebnosti in ljudje na vodilnih položajih. Slednje se odraža tudi po sodelovanju z bogato Ukrajinko Kamaliyo.

Po pisanju spletnega portala 24ur.com se je sodelovanje med oblikovalko Uršo Drofenik in ukrajinsko pevko in multimilijonarko Kamaliyo oz. družino Zahoor začelo že pred dobrim letom in sicer preko pevkinega moža Mohammada Zahoorja, premožnega britanskega poslovneža pakistanskega porekla. Urša naj bi mu poslala večerno obleko za rojstni dan njegove žene, ki je tudi pevka, igralka ter bivša zmagovalka lepotnega tekmovanja Mrs. World 2008, Kamaliye.

Oblačila so Kamaliyo tako navdušila, da sedaj pri Urši redno naroča večerne obleke za posebne priložnosti in predvsem za dobrodelne prireditve, ki jih organizirata skupaj z možem. Do sedaj ji je Urša za različne priložnosti naredila že sedem večernih oblek, večino kreacij je Kakaliya povsem zaupala Uršini presoji.

Več lahko preberete na tej povezavi (klik!).