Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 28. 1. 2016


18. 1. 2016

Občan je na policijski postaji podal prijavo, da je bil dogovorjen z izvajalcem del za delo na hlevu, s katerim je sklenil tudi pogodbo in mu plačal za naročena dela, katera pa izvajalec nato ni opravil in ga je ogoljufal. Policisti zbirajo obvestila in bodo podali kazensko ovadbo na državno tožilstvo.

18. 1. 2016

Občan podal prijavo, da je preko spleta plačal del denarja za osebni avtomobil, katerega je kupil v tujini, vendar vozila ni dobil, prav tako se mu tudi prodajalec več ne oglaša. Policisti zbirajo obvestila in bodo podali kazensko ovadbo na državno tožilstvo.

18. 1. 2016

Policisti so bili obveščeni o tatvini mobilnega telefona znamke Samsung Galaxy A3. Vsled tega zbirajo obvestila in bodo podali kazensko ovadbo na državno tožilstvo.

19. 1. 2016

Na parkirnem prostoru pri kulturnem centru je neznani voznik osebnega avtomobila poškodoval parkiran osebni avtomobil Renault Megane in odpeljal s kraja. Policisti povzročitelja še iščejo.

20. 1. 2016

Policisti so bili obveščeni o povoženem psu v Negonju, ki je na kraju poginil. Policisti lastnika psa še iščejo.

21. 1. 2016

Občan je na policijsko postajo prinesel gotovino v znesku 100 evrov, ki jo je našel v reži bankomata v predprostoru A-banke v Rogaški Slatina. V primeru, da je denar vaš, se lahko z dokazilom o opravljeni transakciji oglasite na policijski postaji.

22. 1. 2016

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči na Celjski cesti pri trgovini Drogerie Markt z udeležbo treh vozil. Ugotovili so, da je do prometne nesreče prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji.

24. 1. 2016

Policisti so bili obveščeni o požaru na vozilu, ki je bil parkiran v garaži. Pri ogledu je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi tehnične napake na električni napeljavi vozila. Policisti bodo podali poročilo na državno tožilstvo.