Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 14. 1. 2016


PROMETNA NESREČA

Brezovec pri Rogatcu,  4. 1. 2016

Voznik tovornega vozila je zaradi neprilagojene hitrosti na zasneženem vozišču izgubil oblast nad pripetim priklopnim vozilom, katero se je pri tem zaradi drsenja levo in desno po vozišču prevrnilo. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

Rogaška Slatina, 4. 1. 2016

Voznik osebnega avtomobila je med vožnjo v blagem ovinku zapeljal levo na nasprotno smerno vozišče in pri srečanju bočno trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil, nato pa, brez, da bi ustavil, odpeljal s kraja nesreče. Povzročitelj nesreče je bil izsleden na parkirišču v Rogaški Slatini, v postopku je odklonil preizkus alkoholiziranosti. Zoper voznika je bil podan obdolžilni predlog na sodišče.

POŽAR NA OSTREŠJU STANOVANJSKE HIŠE

Rogaška Slatina, 7. 1. 2016

Policisti so bili obveščeni o požaru na ostrešju stanovanjske hiše. Pri ogledu je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi preboja električne napeljave. V požaru je nastala materialna škoda za okoli 10.000 evrov.  Požar so pogasili gasilci iz PGD Rogaška in PGD Steklarna. Sledi poročilo na okrožno državno tožilstvo.

PSA STA PODAVILA KOKOŠI      

Pristavica, 7. 1. 2016

Policisti so bili s strani občana obveščeni, da sta mu v kokošnjak prišla dva psa, ki sta podavila 10 kokoši. Psa sta bila zadržana na kraju, kasneje ju je prevzel delavec iz zavetišča Zonzani. Sledi zbiranje obvestil glede ugotovitve lastnika in uvedba postopka o prekršku.