Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tradicionalno srečanje župana občine Podčetrtek s starejšimi občani (foto)


srecanje_zupana_z_upokojenci_2015_1Včeraj je v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek potekalo že tradicionalno srečanje župana občine Podčetrtek Petra Misje s starejšimi občani, ki se ga vsako leto udeleži približno 200 občanov.  Kakor veleva navada, je zbrane tudi letos nagovoril župan Peter Misja, zdravja, sreče in razumevanja pa sta zbranim tradicionalno zaželela še predsednica Zveze društev upokojencev Mimica Kidrič in predsednik Društva upokojencev Slavko Kajba.

srecanje_zupana_z_upokojenci_2015_2

 

V vlogi povezovalke se je odlično odrezala Zdenka Ivačič. Po uvodnem nastopu otrok Vrtca Podčetrtek je k mikrofonu je povabil župana Petra Misjo, ki je v nagovoru predstavil največje projekte, ki so zaznamovali občino Podčetrtek v letu 2015 in napovedal načrte za prihajajoče leto. Celotnemu nagovoru lahko prisluhnete v video posnetku.

Tudi tokrat sta zbrane nagovorila predsednica Zveze društev upokojencev Kozjansko Mimica Kidrič in predsednik Društva upokojencev Podčetrtek Slavko Kajba. Pohvalila sta delo Občine in odnos, ki ga gojijo do starejših ter vsem skupaj voščila vse dobro v letu, ki prihaja in se jim zahvalil za udeležbo.

srecanje_zupana_z_upokojenci_2015_3

Kulturno razgiban program so tudi tokrat pripravili najmlajši občani občine Podčetrtek, varovanci Vrtca Podčetrtek in učenci OŠ Podčetrtek. Po končanem uradnem delu je sledilo kosilo in druženje.

Vabljeni k ogledu galerije fotografij, posnetih na dogodku.

eH

big-band-2015-polsi