Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tradicionalno prednovoletno srečanje starejših občanov v Rogaški Slatini (foto in video)


prednovoletno_srecanje_1Na prvi decembrski dan se je v športni dvorani Janina v Rogaški Slatini odvilo tradicionalno prednovoletno srečanje starejših občanov občine Rogaška Slatina. Kakor vsa leta doslej, je tudi letos srečanje potekalo v organizaciji Občine Rogaška Slatina in I. OŠ Rogaška Slatina, sodelovale pa so prav vse slatinske osnovne šole in srednja šola. 

V športni dvorani je najprej potekal kulturni program z nagovorom župana občine Rogaška Slatina mag. Branka Kidriča. Slednji je uvodoma izrazil veselje nad številom udeležencev srečanja in se zahvalil vsem, ki so program pripravili. Predstavil je zadnje pridobitve in projekte, ki so jih realizirali v letu, ki se izteka.

prednovoletno_srecanje_2

Kidrič je med drugim vse pozval, da si je potrebno vzeti čas drug za drugega, si nameniti pozornost in hvaležnost, še posebej vsem tistim, ki si to zaslužijo: “Moramo najti čas za prijatelja, soseda, sorodnika. Tako malo je potrebno, da izkažemo neko pozornost – samo ta čut moramo imeti…” je med drugim dejal v nagovoru, ki mu lahko v celoti prisluhnete spodaj:

Za bogat kulturni program so poskrbeli učenci in dijaki I., II., III. OŠ, Glasbene šole in Šolskega centra Rogaška Slatina. Zbrane so zabavali z recitali, petjem, igranjem na inštrumente, plesom in skečem.

prednovoletno_srecanje_3

Po končanem kulturnem delu srečanja pa je sledilo druženje v šolski avli, kjer so se udeleženci okrepčali in se družili do večernih ur.

Vabljeni k ogledu spodnjem galerije fotografij, posnetih na dogodku.

eH

polovicka_celje_klik