Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Stand up večer v Kozjem privabil številne obiskovalce


stand_up_kozjeV nedeljo, 29. 11. 2015, se je v Kozjem, v organizaciji Kluba študentov šmarske regije in Obsotelja ter soorganizatorjev ŠD Kozje ter Kluba mladih Kozje, odvil stand up večer.

Nabito polno dvorano je najprej pozdravil ter nagovoril Sežančan Žan Papič, ki se je prvič predstavil tamkajšnji publiki. Papič je s svojim nastopom dobro ogrel publiko, v svojem nastopu pa se je dotaknil različnih pa vendarle vsem dobro znanih tem iz vsakdanjega življenja.

Temperatura med občinstvom se je stopnjevala, ko je kot naslednji na oder stopil Kranjčan Klemen Bučan, ki se je predstavil kot Slovenec, ki živi v manjšini v Kranju. Bučan je publiko razvnel s svojimi imitacijami, med katerimi velja izpostaviti predvsem popolnoma izpiljeno vlogo zelo priljubljenega lika – strica iz ozadja. Svoj nastop je zaključil z njegovim videnjem nadaljevanja legendarne slovenske filmske uspešnice, Kekca. Iz svojega scenarija nam je tudi predstavil sceno s Kekcem in Rožletom v glavni vlogi.

Kot zadnji je na oder stopil glavni gost večera, Matjaž Javšnik. Kot je sam povedal, je ob svojem zadnjem obisku opazil, da je Ljubljanica tako nizka, da je nasedla na Vrhniki. Javšnik se je dotaknil praktično vseh tem, geografskih značilnosti slovenskih žensk, zakonskih vez in peripetij ter podelil nekaj modrih nasvetov.

Verjetno je še sedaj marsikomu iz 3 vrste žal, da se je usedel ravno na sredino in tu pa tam dvignil roko, češ da on pa pozna odgovor.

Foto: KŠŠO