PP Šentjur: 2. 12. 2015

2. 12. 2015 16:50

Vandali na igrišču

V noči na nedeljo, dne 22. 11. 2015, so neznanci prišli na teniško igrišče v Šentjurju. Najprej so razbili elektro omarico s stikali za vklop reflektorjev, nato pa reflektorje vklopili in jih pustili prižgane.  Z dejanjem so povzročili gmotno škodo teniškemu društvu Šentjur.  Policisti storilce še iščejo. Vse koristne informacije lahko sporočite na 113 ali na anonimno številko 080 1200.

Podivjani psi

V noči na sredo, dne 25.11.2015, sta neznana psa prišla v ograjen prostor na Botričnici, kjer ima lastnik košute. Psa sta eno košuto zamorila, drugo pa ogrizla. Materialna škoda znaša okoli 600 €. Nekaterim lastnikom psov, kljub mnogokratnim opozorilom in apelom, ni mogoče dopovedati, da morajo biti psi pripeti.

Prometna nesreča s pobegom

Dne 27. 11. 2015 v večernem času, se je na Proseniškem pripetila prometna nesreča. Voznik je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste na škarpo, kjer se je vozilo tudi prevrnilo na streho. Potnika sta zlezla iz vozila in postavila vozilo nazaj na kolesa. Ker ni bilo več vozno, sta ga na kraju pustila. Ker z lastnikom oz. oškodovancem nista hotela komunicirati, je le ta o dogodku obvestil policijo. Policisti so na kraju opravili ogled ter izsledili voznika in potnika. Vozniku je bila zaradi vseh storjenih prekrškov izrečena globa, ki je nekajkrat višja od materialne škode, ki je v nesreči nastala.

Družinske zadeve

Dne 27. 11. 2015 v večernem času je žena v gostilno prišla po svojega moža, ki je bil pod vplivom alkohola, da bi ga odpeljala domov, saj slednji ni bil v stanju, da bi varno upravljal z vozilom. Po nekaj kilometrih vožnje je gospa izstopila iz vozila ter pot proti domu nadaljevala peš, saj ni bila več pripravljena poslušati moževega negodovanja. Možakar je nato poklical policijo, ker vozila sam ni upal prestavljati.

Tatvina goriva

V noči na 28. 11. 2015 je v Dolgi Gori neznanec iz dveh delovnih strojev odtujil cca. 150 litrov goriva, ter s tem lastnika oškodoval za okoli 200 €.

Poskus vloma v hišo

Dne 30. 11. 2015 so storilci prišli do stanovanjske hiše v Goričici, kamor je pred časom že bilo vlomljeno. Ponovno so poskušali vlomiti v objekt, vendar jim tokrat ni uspelo. Policisti še zbirajo obvestila o storilcih.

  

Po pooblastilu komandirja PP

 

Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 0,604 seconds.