Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Plesalca Damir Halužan in Anna Mashchyts 3. na svetovnem prvenstvu v Parizu


damir_anna_pariz_2015_1Med 4. in 6. decembrom 2015 je v Parizu potekal največji plesni dogodek v okviru World Amateur League. Svetovnega prvenstva Open World Championships se je udeležilo več tisoč ljudi, med njimi najboljši plesalci na svetu ta hip. Na svetovnem prvenstvu, ki omogoča udeležbo na tekmovanju prav vsem tekmovalcem, sta Damir Halužan in Anna Mashchyts iz slatinske Plesne šole Rolly dosegla izjemno 3. mesto.

Damir in Anna sta na svetovni lestvici (WDC World Rating – Latin) kot najboljša Slovenca s 3582 točkami na 3. mestu. Tekmovanje je sodil Andrej Škufca, nekajkratni svetovni plesni prvak. Damirja in Anno je sodil v dveh od šestih kol. V vsakem kolu so plesali pet plesov.

Andrej Škufca: “Najprej iskrene čestitke Damirju in Anni za odličen rezultat, čeprav v mojih očeh nista imela njun najboljši nastop sta si vsekakor zaslužila 3.mesto in celo resno napadala 2. Mesto. Njuna neumorna vztrajnost ju lahko popelje zelo daleč…..”

damir_anna_pariz_2015_2

Ana in Damir: “Zelo sva vesela 3. mesta na svetovnem prvenstvu WDC AL, ki se je odvijalo v Pariškem Disneylandu! Obcutki so bili fantasticni, organizacija odlicna in publika je bila zelo odzivna. To je bila najina zadnja tekma v tem letu, in zdaj si bova privoscila kratke pocitnice, nato pa se  zacela pripravljati na UK Championship, ki naju caka konec januarja. Za zdaj pa lahko receva, da sva zadovoljna, saj je bilo za naju leto 2015 zelo uspesno, in rezultat na svetovnem je bil vrhunec najinih letosnjih dosezkov. Zahvalila bi se najinim plesnim uciteljem, sponzorjem in vsem tistim, ki nama stojijo ob strani, predvsem pa najinim družinam!”

big-band-2015-polsi