Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na Tinskem izvedli že peto adventno delavnico


delavnica_vencki_tinsko_2015_1Turistično društvo Tinsko se še ni pripravilo na zimo in počitek, ampak je bilo v mesecu novembru še zelo aktivno. Poleg dobro obiskane tržnice, ki je postala že tradicionalna, smo izvedli še eno aktivnost, ki je prav tako potekala že peto leto zapored, in sicer adventno delavnico.

Zbrali smo se v Gorci pri Krašu, da so si udeleženci izdelali vsak svoj adventni venček. Ampak že vrsto let je delavnica veliko več kot samo to. Nikoli nam ne zmanjka obiskovalcev, saj dogodek izkoristimo za prijetno druženje in sproščen klepet, za kar si dandanes vzamemo premalo časa.

V društvu smo veseli, da starši sabo pripeljejo tudi svoje otroke, tako da nam ni treba skrbeti, da se tradicija ne bi prenašala dalje. V čast nam je, kadar se nam pridružijo tudi moški, saj je druženje tako še prijetneje, pa še zaradi dežja nam ni treba skrbeti.

delavnica_vencki_tinsko_2015_2

Na dvourni delavnici smo izdelali kar 21 venčkov, ki bodo v tem prazničnem decembru krasili marsikatero mizo in nas opominjali na praznike, ki se nezadržno bližajo.

Zato ob tej priložnosti TD Tinsko vsem članom, krajanom in občanom želi prijetno in sproščeno preživljanje praznikov in vse dobro v novem letu.

Vi in foto: Turistično društvo Tinsko

najboljse-klape-nagradna-polsi-klik