Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 10. 11. 2015


PROMETNA NESREČA

SV. FLORIJAN, 2. 11. 2015

Policija je bila obveščena, da se je na relaciji Rogatec-Majšperk zgodila prometna nesreča. Patrulja je na kraju ugotovila, da je prišlo do prometne nesreče med dvema osebnima voziloma. Vzrok prometne nesreče je bila vožnje po levi strani smernega vozišča. Vozniku povzročitelju (tujcu) je bila na kraju izrečena globa za storjen prekršek.

VINJEN OBČAN

TEKAČEVO, 3. 11. 2015

Policijska patrulja je bila obveščena, da v kraju  Tekačevo, ob cesti, leži neznan moški, za katerega se ne ve, ali je bil udeležen v prometni nesreči. Pri pregledu relacije v kraju Tekačevo je patrulja dejansko našla moškega, kateri je ležal na travnati površini izven ceste.

Ugotovili so, da moški ni udeležen v prometni nesreči, je pa očitno predčasno pričel s praznovanjem Martinovega. Tako je “malo” preveč popil, omagal in obležal. Policisti so (zaradi varnosti) moškega odpeljali domov.

PROMETNA NESREČA

ROGATEC, 3. 11. 2015

Policijska postaja je bila dan po prometni nesreči obveščena, da se je 3. 11. 2015 v prometni nesreči poškodovala kolesarka. Policisti so odšli na kraj, zbrali obvestila in opravili ogled kraja prometne nesreče. Ugotovljeno je bilo, da je voznik zaradi izsiljevanja prednosti zbil kolesarko. Zaradi povzročitve prometne nesreče mu je bil izdan plačilni nalog.

TATVINA KOLESA

ROGAŠKA SLATINA, 5. 11. 2015

Policisti so bili obveščeni o tatvini gorskega kolesa znamke Rock Moanhattan, v vrednosti 269,00 evrov. Tatvina je bila storjena v naselju Rogaška Slatina (na Celjski cesti). Patrulje je opravila ogled kraja kaznivega dejanja. Po zaključku preiskave sledi kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo.

PADEC PLANINCA

DREVENIK, 6. 11. 2015

Policisti so bili obveščeni,  da je na Boču padel planinec ter se poškodoval. Na kraj so bili napoteni policisti, poškodovani pa je bil pred prihodom policistov na kraj že odpeljan v SB Celje.

Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da sta se dva prijatelja odpravila od planinske koče na Boču v smeri razglednega stolpa. Med hojo je enemu postalo slabo in se je pričel tresti. Prijatelj  je odšel po pomoč. Ko se je vrnil je ugotovil, da se je prijatelj prevrnil in skotalil po pobočju ter se telesno poškodoval.

V bolnici Celje je bil s poškodovanim opravljen razgovor. Ugotovljeno je bilo, da je moški omagal zaradi dehidracije, pri padcu pa je utrpel lahko telesno poškodbo. Policisti bodo o zbranih obvestilih o dogodku podali poročilo na ODT.

NAJDEN BANKOVEC

ROGAŠKA SLATINA, 7. 11. 2015

Na policijsko postajo je prišel pošteni občan in  prinesel bankovec za 20 evrov, katerega je našel v reži bankomata pri trgovini Merkur v Negonju.  Policisti so napisali Zapisnik o najdenih predmetih. Občana, kateri je v bančnem avtomatu pozabil denar, policisti pozivajo, da se zglasi na Policijsko postaji Rogaška Slatina, da mu bodo lahko vrnili denar.