Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na turnirju Ljubljana open 2015 uspešni tudi karateisti iz Kozjega


karate_ljubljanaV soboto, 21. 11. 2015, se je na Kodeljevem v Ljubljani odvijal 11. mednarodni turnir Ljubljana open 2015. Udeležilo se ga je 556 tekmovalcev iz 10 držav.

V glavno mesto Slovenije se je odpravila štiri članska ekipa karate kluba Kozjansko in Obsotelje, vrnili so se z dvema medaljama. Prvi je pred sodnike stopil najmlajši predstavnik ekipe, osemletni Luka Bele, ter v svoji kategoriji kate dečki 8 in 9 let premagal vso konkurenco ter tako zanesljivo osvojil odlično prvo mesto.

Na tatami so zelo pozno popoldan stopili Gregor Virant, Timotej Jordan in Žan Luka Lesnika.

Prvi je začel Gregor Virant v kategoriji športnih borb do 45 kg. Gregor se po poškodbi počasi vrača nazaj v tekmovalni sistem. V tem nastopu je po repasažu v športnem boji proti nasprotniku iz BiH osvojil odlično 3. mesto.

Za tem sta nastopila še v kategoriji športnih borb – dečki (10 in 11 let) + 45 kg, Žan Luka Lesnika in Timotej Jordan, oba sta izgubila proti predstavnikom iz Italije. Vidnejše uvrstitve nista dosegla.

Ta tekma je bila zadnja pred državni prvenstvom Slovenije, ki bo potekalo v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek 28. 11. 2015, s pričetkom ob 10. uri. Organizacijsko bo potekalo pod okriljem domačega kluba – Karate kluba Kozjansko in Obsotelje. Organizatorji zagotavljajo, da bodo izvedli senzacionalističen karate dogodek, kakršnega še v Sloveniji ni bilo.

stand-up-kozje-polsi-klik