Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

31. Štajerski valček 2015 v Podčetrtku (foto, video)


stajerski_valcek (1)

V petek, 20. novembra 2015, se je v športni dvorani v Podčetrtku odvil tradicionalni, 31. Štajerski valček, katerega organizator je že vsa leta Radio Štajerski val.
stajerski_valcek (2)
Glasbeni večer je v podčetrtško športno dvorano privabil številne ljubitelje narodno-zabavne glasbe. Dogodek so povezovali številni moderatorji te najstarejše lokalne radijske postaje,ki je v lanskem letu doživela korenite spremembe tako v samem vodstvu in radijski zasedbi, kot tudi v sami viziji.

Nova zasedba se nadvse trudi dvigniti raven poslušanosti na raven izpred nekaj let, ko je bil Štajerski val najbolj poslušana radijska postaja.

ODLIČNIH GLASBENIKOV NI MANJKALO:

Tudi na letošnjem Štajerskem valčku so nastopili številni znani glasbeniki. Kot prvi so nastopili člani Društva godbenikov Zreče, sledili pa so jim ansambel Unikat, Dejan Vunjak, Nina Donelli, Mladi Korenjaki, Sekstakord, Ognjeni Muzikanti, vokalna skupina Osti jarej, Werner, Tanja Žagar, Čuki, Kvatropirci, Il Divji in Primorski fantje.

Za posebno presenečenje je poskrbel župan Občine Podčetrtek Peter Misja, ki je skupaj z ansamblom Unikat na harmoniko zaigral in zapel znamenito Slakovo Kadar srečam te.

 

v/t/f: Dejan Hribernik

stand-up-kozje-polsi-klik