Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Rogaški Slatini odprli novo podzemno parkirno hišo (foto in video)


odprtje_podzemne_parkirne_hise_promenada_rogaska_1Sredi tedna so v Rogaški Slatini slovesno odprli in predali namenu novo podzemno parkirno hišo, imenovano Promenada. Za skupaj 852.000 evrov vredno investicijo je Občina Rogaška Slatina zagotovila 235.000 evrov, Rogaška pa je s tem bogatejša za še 38 novih brezplačnih parkirnih mest.

odprtje_podzemne_parkirne_hise_promenada_rogaska_2

Parkirna hiša zgrajena s pomočjo javno-zasebnega partnerstva
Parkirno hišo Promenada je slatinska občina zgradila s pomočjo javno-zasebnega partnerstva s Celjskimi lekarnami in podjetjem GIC Gradnje. Nahaja se ob dveh pomembnih javnih zdravstvenih ustanovah, JZ Zdravstveni dom Rogaška Slatina in Lekarno, uporabnikom pa omogoča lažji dostop. V njej je še mogoče parkirati brez omejitev, vendar ob tem župan mag. Branko Kidrič dodaja, da bi naj kmalu postala del modre cone.

Podzemna parkirna hiša Promenada je v lasti in upravljanju Občine Rogaška Slatina. Kaj je o pridobitvi povedal župan občine Rogaška Slatina Branko Kidrič, lahko prisluhnete v spodnjem video posnetku:

Kmalu tudi nova lekarna
Skupaj z 38 novimi parkirnimi prostori je v Rogaški Slatini sedaj na voljo več kot 1.800 parkirnih mest. Do konca leta pa bo kraj bogatejši še za eno pridobitev, novo lekarno. Odprtje slednje je na slovesnosti napovedala tudi direktorica Celjskih lekarn Lilijana Grosek in povedala, da so sicer tik pred dokončanjem javnega razpisa za izdelavo opreme v lekarni.

odprtje_podzemne_parkirne_hise_promenada_rogaska_3

Prisluhnete pa lahko tudi izjavam direktorice Celjskih lekarn Lilijani Grosek in Ivanu Cajzeku iz podjetja GIC, vabljeni tudi k ogledu galerije fotografij.

eH

oliver-polsi-klik