Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Projekt Ride&bike: kolesarjenje v objemu sončnega podeželja


projekt_ride_bike_1V okviru projekta »RIDE&BIKE« se pripravlja digitalizacija kolesarskih poti na območju občin Šentjur in Dobje.

V torek, 6. oktobra 2015, se je ekipa Razvojne agencije Kozjansko odpravila na teren po trasi Južne kolesarske poti. Pri trasiranju so se izogibali glavni cesti in so zapeljali po stranskih poteh, mimo prijaznih, gostoljubnih ponudnikov in turističnih zanimivosti kot so Slivniško jezero, Stolp ljubezni, Naj regijska pot – Grajska učna pot Žusem, Astronomski observatorij na Prevorju, Planina z gradom in zbirkami, Kozjanska domačija …

Kolesarska trasa, namenjena rekreativnim kolesarjem, ponuja čudovite razglede, dobro ponudbo jedače in pijače, doživetje narave, kulturne dediščine – kolesarjenje v objemu podeželja kot dopolnitev wellness ponudbe okoliških zdravilišč.

projekt_ride_bike_2

Vodilni partner projekta »RIDE & BIKE« je Zagorska razvojna agencija s projektnimi partnerji: Razvojna agencija Kozjansko, Razvojna agencija Sotla, Turistička zajednica Krapinsko-Zagorske županije, Turistička zajednica »Savsko-Sutlanska dolina i brigi«, Javni zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Sevnica.  Projekt je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

Vir in foto: RA Kozjansko, LAS Od Pohorja do Bohorja