Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 27. 10. 2015


VLOMILI V LOKAL  

V torek, 20. 10. 2015, so policisti prejeli obvestilo, da so neznani storilci vlomili v gostinski lokal v okolici Šmarja pri Jelšah in iz lokala odtujili zvočnike. Policisti so nepridiprave že izsledili in oškodovanki vrnili odtujene predmete. Storilci bodo morali zgodbo povedati še na sodišču.

ODTUJIL KOLO

V četrtek dopoldan so bili policisti obveščeni, da je za sedaj še naznani storilec mladoletniku pri stadionu v Šmarju odtujil gorsko kolo in se odpeljal neznano kam. Policisti storilca še iščejo.

VLOMILI V LOKAL  

V petek, 23. 10. 2015, dopoldan, so bili policisti obveščeni še o enem vlomu v gostinski lokal v okolici Šmarja pri Jelšah. Ugotovljeno je bilo, da so storilci iz manjšega zidnega trezorja odtujili menjalni denar iz polic v lokalu pa nekaj cigaret in alkoholnih pijač. Kdo so storilci, policisti še poizvedujejo.

KRŠILA JAVNI RED IN MIR NA VLAKU 

Policisti so 23. 10. 2015, v popoldanskih urah, opravili nadzor na vlakih, saj so bile pred vrati krajše počitnice. Pri nadzoru enega izmed vlakov so naleteli na dva pretepača, ki sta bila tako zatopljena v delo, da policistov, ki so opravljali nadzor, sploh nista opazila. Ker se na ukaze policistov nista pomirila, so policisti morali uporabiti prisilna sredstva in mladeničema boj prekiniti.

VLOMILI V HIŠO 

V petek zvečer so bili policisti obveščeni, da so do sedaj še neznani storilci vlomili v stanovanjsko hišo na območju Olimja.

PROMETNA NESREČA

V soboto, 24. 10. 2015, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je pripetila na lokalni cesti v Kristah vrhu. Na kraju so ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi nepravilnega srečevanja. V prometni nesreči se je voznica enega izmed vozil  lažje telesno poškodovala.

POŠKODOVAN MOTORIST

V nedeljo, 25. 10. 2015, so bili policisti obveščeni, da je v Stranju prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil poškodovan motorist. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi neprimerne hitrosti voznika motornega kolesa, ki je trčil v pred seboj vozeči osebni avtomobil. Motorist je v bil v prometni nesreče težje poškodovane in je bil z reševalnim vozilom odpeljan na zdravljenje v Bolnico Celje