Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 6. 10. 2015


Rogaška Slatina, 29. 9. 2015

Policija je bila obveščena o vlomu v stanovanjsko hišo. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznanec vlomil skozi vrata terase. Storilec je iz hiše odtujil zlatnino in gotovino ter lastnika oškodoval za 5000 Eurov.

Rogaška Slatina, 30. 9. 2015

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči pri trgovini Spar. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prometno nesrečo zaradi izsiljevanja prednost povzročila voznica osebnega vozila, kateri je bil izdan plačilni nalog.

Rogatec, 30. 9. 2015

Občanka iz Rogatca je obvestila policiste, da ji je preko noči neznanec z ostrim predmetom poškodoval lak na osebnem avtomobilu. Z dejanjem je oškodovana za 300 evrov, policisti za neznancem še poizvedujejo.

Rogatec, 1. 10. 2015

Policisti so v Rogatcu ustavili voznika osebnega avtomobila v katerem sta bila 2 potnika. Pri preverjanju vstopa v RS je bilo ugotovljeno, da so vsi trije v državo vstopili ilegalno. Tujcem je bila izrečena globa in po zaključenem postopku sta bila tujca vrnjena na Hrvaško.

Rogaška Slatina, 2. 10. 2015

Policija je bila obveščena o vlomu v stanovanjsko hišo. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznanec na vzvod vlomil skozi stranska vrata. Storilec je notranjost pregledal, vendar ni ničesar odtujil.

Rogaška Slatina, 4. 10. 2015

Policija je bila obveščena o vlomu v počitniško hišo. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznanec s silo telesa vlomil vrata lesene brunarice. Storilec je pregledal notranjost in odtujil 5 nožev. Lastnik je oškodovan za 300 evrov.

Akcija »PEŠCI »

V času med 1. 10. in 18. 10. 2015, bo potekala akcija pešci » Bodi previden ».

Najdeni predmeti:

Na PP Rogaška Slatina je občan 2. 10. 2015 prinesel šop ključev, ki jih je našel v Rogaški Slatini. Policisti lastnika vabijo, naj se zglasi na policijski postaji in jih prevzame.