Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 28. 10. 2015


TATVINA

Gabrce, 20. 10. 2015

Na policijsko postajo je prišel občan in povedal, da mu je bilo v času od 18. 10. 2015, pa do 20. 10. 2015, izpod kozolca pri stanovanjski hiši odtujen lahki priklopnik, lastne izdelave z nameščeno registrsko tablico CE UM-013.

Policisti so pričeli z zbiranjem obvestil za izsleditev odtujenega lahkega priklopnika po zbranih obvestilih pa bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

NEZNANA SNOV

Rogatec, 22. 10. 2015

Policisti so bili obveščeni, da je v okolici vrtca v Rogatcu posut neznani prah. Pri ogledu je bilo ugotovljeno, da je neznanec pri uporabi gasilnega aparata posipal cesto in okolico vrtca, vendar zaradi tega do ogrožanja ni prišlo.

Gasilni aparat je bil iz bližnje stanovanjske zgradbe. Ta je bil vrnjen upravljavcu zgradbe. Policisti zbirajo obvestila za izsleditev storilca oz. storilcev, zaradi storitve prekrška po določilih Zakona o varstvu javnega reda in miru.

PROMETNA NESREČA

Cerovec pod Bočem, 24. 10. 2015

Operater na policijski upravi Celje je dobil klica, da je v kraju Cerovec pod Bočem prišlo do prometne nesreče med dvema voziloma. Nihče od potnikov ni poškodovan.

Patrulja je na kraju ugotovila, da je do prometne nesreče prišlo zaradi neupoštevanja pravil o prednosti. Opravljen je bil ogled kraja prometne nesreče, povzročiteljici pa je bil izdan plačilni nalog.

Ker je pri trčenju iz vozil izteklo olje in druge tekočine, so morali posredovat tudi gasilci PGD Steklarna, ki so poskrbeli za nevarne tekočine.

ŽIVINA NA CESTI

Sv. Jurij, 24. 10. 2015

Policisti so bili obveščeni, da so v kraju Sv. Jurij na cesti krave, ki ovirajo promet in bi lahko prišlo do prometne nesreče. Ugotovljeno je bilo, da so krave potrgale električnega pastirja in so zašle na cesto.

Lastnik je poskrbel za živino in jo spravil v hlev.