Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 13. 10. 2015


POŠKODBA VOZILA

Rogaška Slatina, 8. 10. 2015

Policija je bila obveščena o poškodovanju osebnega avtomobila na parkirišču pri steklarni v Rogaški Slatini. Ob ogledu je bilo ugotovljeno, da je neznanec z ostrim predmetom poškodoval parkiran osebni avtomobil..

PROMETNA NESREČA

Rogaška Slatina, 9. 10. 2015

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči izven naselja Spodnji Gabrnik, ki jo je povzročil voznik tovornega vozila, zaradi vožnje po levi. V nesreči ni bil nihče telesno poškodovan, povzročitelju je bila izrečena globa.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

Rogatec, 9. 10. 2015

Policisti so bili obveščeni o sporu med nekdanjima zakoncema. Ob intervenciji so ugotovili, da je med nekdanjima zakoncema prišlo do prepira in obračunavanja. Obema je bil izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA

Rogatec, 10. 10. 2015

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči v Rogatcu, s kraja katere je povzročitelj odpeljal, ne da bi nudil podatke udeležencu. Oškodovanec je zapeljal za povzročiteljem in o tem obvestil policijo.

Policisti so ob ogledu ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje po levi in vožnje pod vplivom alkohola povzročitelja, ki mu je bilo vozniško dovoljenje začasno odvzeto. Za prekrške se bo  kršitelj zagovarjal pred sodnikom, ki bo odločal tudi o usodi njegovega vozniškega dovoljenja.

VOŽNJA POD VPLIVOM DROGE

11. 10. 2015

Policisti so kontrolirali voznika, pri katerem so bili zaznani znaki vožnje pod vplivom droge. Opravili so hitri test prisotnosti droge v slini, ki je bil pozitiven, zato mu je bil odrejen strokovni pregled z odvzemom krvi in urina. V primeru pozitivnega rezultata bo o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja odločalo sodišče.

NAJDENA ČELADA

Kostrivnica, 12. 10. 2015

Policisti so v Kostrivnici našli gozdarsko čelado. Lastnika, ki je čelado pozabil, obveščajo, da se le-ta nahaja na PP Rogaška Slatina.