Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kozjanski karateisti do dveh srebrnih in bronastih medalj na Maribor open 2015


maribor_openV soboto, 10. 10. 2015, so se štirje člani karate kluba Kozjansko in Obsotelje udeležili tradicionalne karate tekme Maribor Open 2015. Dogajanje se je odvijalo v športni dvorani TŠC Tezno. Udeležilo se je 288 tekmovalcev iz 5 držav (Slovaške, Italije, Bosne in Hercegovine, Avstrije in Slovenije).

Dosegli so odlične rezultate in sicer v katah je Luka Bele v kategoriji 8 in 9 let osvojil odlično 2. mesto, premagal ga je zmagovalec iz prejšnje tekme. V športnih borbah je pričel Jakob Žumer v kategoriji 8 in 9 let si je po repasažni bojih in sodniški odločitvi priboril 3. mesto.

V kategoriji 10 in 11 let + 40 kg sta nastopala Žan Luka Lesnik in Timotej Jordan. Timotej Jordan si je z borbenim pristopom in dobrimi napadi predvsem z ročno tehniko – Gyako zuki priboril odlično 2. mesto. V finalu je zapravil prednost in do konca športne borbe je ni uspel pridobiti nazaj.

Žan Luka je že v prvem kolu naletel na zmagovalca ekipe . Vendar si je po repasažnih dobrih bojih priboril zasluženo 3. mesto.