Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert ansambla Poet v Gorici pri Slivnici (foto in video)


ansambel_poet_1V nedeljo, 25. oktobra, je v Gorici pri Slovnici potekal narodno-zabavni spektakel, za katerega so krivi člani ansambla Poet. S koncertom, na katerega so povabili velika glasbena imena slovenske glasbe, so proslavili 5. obletnico delovanja in izid druge zgoščenke Mika me. V kulturno-gasilski dom v Gorici pri Slovnici so Poetovci na jubilej privabili več kot 400 obiskovalcev.

Darja Gajšek, Mama Manka in številni odlični glasbeniki
Dogodek sta povezovali odlični voditeljici, prekaljena Darja Gajšek in odlična komedijantka Mama Manka. Člani ansambla – Joco, Robi, Primož in Simon, so z svojim pestrim znanjem igranja na inštrumente, petjem in humorjem, dodatno poskrbeli za neponovljivo doživetje.

ansambel_poet_2

So pa Poetovci na prireditev povabili znane izvajalce narodno-zabavne glasbe. Obiskovalci so dobri dve uri uživali v zabavno-glasbenem programu, za slednjega so poskrbeli Slovenski zvoki, Veseli Dolenjci, Madi upi, Mladika in Napev.

Ansambel Poet že pol desetletja na odrih narodnozabavne in zabavne glasbe
Ansambel Poet je razmeroma mlada narodno-zabavna skupina, ki letos obhaja 5. obletnico delovanja, sestavljaj je štirje odlični glasbeniki: Jože, Simon, Robi in Primož. Obiskovalce njihovih nastopov že pet let razveseljujejo s pestrim izborom zabavnih glasbenih zvrsti, presenetili so že z zimzelenimi melodijami, latinskimi ritmi in rockom.

Pred množico, ki je napolnila dvorano kulturno-gasilskega doma, pa so povedali, da je njihov največji adut štiriglasno petje narodno-zabavnih in ljudskih pesmi. Svoje koncerte in nastope pa Poetovci ničkolikokrat popestrijo s programom, ki nasmeje tiste, ki jim je morda nekoliko nerodno plesati.

Po pred leti prvem izdanem albumu, poimenovanem Rad bi bil tvoj poet, so nedeljski koncert oplemenitili z izdajo drugega albuma, ki nosi naslov Mika me

ansambel_poet_3

Nedvomno lahko zaključimo, da so člani ansambla Poet še enkrat več pokazali, da gre za homogen ansambel, ki zna razvedriti še tako zahtevno publiko. Z zanimivimi zgodbami, oplemenitenimi s humorjem, so skupaj z Mamo Manko večkrat do solz nasmejali obiskovalce. Slednji pa so vidno uživali v nedeljskem večeru.

Vabljeni k ogledu spodnjega video posnetka, v katerega smo ujeli nekaj utrinkov nedeljskega koncerta in seveda galerije fotografij.

eH

severina-beli-konj-polsi-klik