Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Crvena zvezda pokazala svojo moč


crvena zvezda tajfun 2015

Po visoki zmagi Tajfuna z novomeško Krko so nekateri optimistično napovedovali dober odpor Šentjurčanov v znamenitem beograjskem Pionirju, kamor so odpotovali tudi navijači. Trener Dejan Mihevc ni mogel računati na Milana Sebiča in Ceolo Clarka. Za razliko od uvodnih treh srečanj, ko so tajfunovci zaostali na začetku so v 2. minuti preko Sandija Čebularja celo povedli, potem pa je evroligaš pokazal, zakaj igra na tem nivoju. Gostom niso pustili domača ničesar in razlika je vse do konca tretje četrtine naraščala. Na koncu je znesla 47 točk.

Crvena zvezda Telekom : Tajfun 113:66 (30 : 15, 29 : 11, 29 : 16, 25 : 24); Bolčina 13 točk, Bratož in Parker 11, …

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: “Crvena zvezda je bila boljša v vseh pogledih. Kot trenerju mi je v čast, da so nasprotniki, ki čez teden dni začenjajo z evroligaškimi tekmami, odigrali resno in pokazali visok nivo. Svojim igralcem sem povedal, da če vso tekmo oddelaš 100 %, to pomeni, da nasprotnika spoštuješ in to nam tudi nekaj pomeni. O naši igri ne morem veliko govoriti, ker, razen v prvih minutah, nismo dobro odgovorili za agresijo domačih. Na koncu je vseeno, če izgubiš za točko pri Ciboni ali tu za 40, saj so točke enake. Za nas je sedaj najpomembneje, da se pred nedeljsko tekmo zberemo in da jo kar najbolje odigramo.”

V nedeljo, 11. 10. 2015, bo ob 17. uri v celjskem Golovcu domače srečanje s prvaki Črne gore – podgoriško Budućnostjo Voli. Do tega dne so v veljavi tudi predprodajne cene vstopnic.

polsi-tajfun-aba-klik