Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Štore fest 2015 (foto in video)


store_fest_2015_1Minulo soboto je pred znanim nakupovalnim središčem v Štorah v organizaciji ŠD Ranivok potekal Štore fest 2015. Na dogodku, ki je privabil približno 300 obiskovalcev, je kot osrednji gost nastopila trenutno ena najbolj vročih klapskih zasedba Klapa Šufit. Kljub dežju, ki se je prikradel nad Štore med prireditvijo, so organizatorji dogodek korektno izpeljali do konca.

Minula sobota je v Štorah minila v znamenju dobra glasbe in druženja, za kar gre zahvala domačemu Športnemu društvu Ranivok, ki je bdel nad organizacijo prireditve Štore fest 2015. Kmalu po 18. uri so na oder stopili člani Avsenikove godbe. Ko je po prireditvenem prostoru že močno zadišalo po čevapčičih, pa so na oder stopili člani zasedbe Ranivok band.

store_fest_2015_2

Dodobra ogrete obiskovalce je nato navdušila Klapa Šmarnca, pred osrednjimi in težko pričakovanimi gosti, Klapo Šufit, pa so z raznovrstno glasbo navduševali člani zasedbe Sekstakord. Okoli pol desete ure zvečer pa so na oder prišli člani Klape Šufit. Začetki delovanja klape, ki prihaja iz Splita, so datirani v letu 1994. Ljubitelji tovrstne glasbe jo poznajo po hitih kot so Ne diraj moju ljubav, Ponoć je, mila moja majku in druge.

store_fest_2015_3

Med odmorom Klape Šufit so zbrane zabavali člani Klape Šmarnca in Sekstakord, slednji so tudi preigravali do zgodnjih jutranjih ur.

Vabljeni k ogledu galerije fotografij (klik!), v video posnetku pa si lahko ogledate inserte s prireditve.

eH

polovicka_celje_klik