Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 8. 9. 2015


 

ZASEG MOTORNEGA VOZILA 

1. 9. 2015 so policisti nadzirali voznika motornega vozila. Ugotovili so, da vozi vozilo v času, ko mu je vožnja prepovedana, vozil pa je vozil tudi pod vplivom alkohola. Da bi mu preprečili nadaljnjo vožnjo, so mu motorno vozilo zasegli.

VOŽNJA POD VPLIVOM  ALKOHOLA 

Policisti so 5. 9. 2015 na območju Kozjanskega opravljali nadzor cestnega prometa. Pri vožnji je bil zaloten voznik začetnik, za katerega se je pri opravljanju alkotesta ugotovilo, da vozi v cestnem prometu motorno vozilo pod vplivom alkohola. Če bo moral voznik na ponovno opravljanje vozniškega izpita, bo odločalo sodišče.

KRŠIL JAVNII RED IN MIR

V jutranjih urah 6. 9. 2015 so policisti opravili nadzor javne prireditve. Pri nadzoru so ugotovili, da javni red in mir na prireditvi krši mladenič, ki se ni hotel pomiriti na ukaze varnostnikov. Ob prihodu policistov je tudi policiste zmerjal in nadaljeval s kršitvami javnega reda in miru. Ker je bil pod vplivom  alkohola in ukazov ni upošteval, so policisti morali uporabiti prisilna sredstva in možakarja vkleniti. Nadaljevanje noči in del naslednjega dne bil gost v pridržalnih prostorih na Policijski postaji Šmarje pri Jelšah.