Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 1. 9. 2015


OPLAŽENJE MED VOZILI 

24. 8. 2015 so policisti PP Šmarje pri Jelšah prejeli klic, da se je v lokalni cesti v Mestinju pripetila prometna nesreča. Policisti so na kraju ugotovili, da je med voziloma prišlo do oplaženja z ogledali  tako da je nastala le materialna škoda na udeleženih vozilih.

POŠKODOVANA OGRAJA

24. 8. 2015 so policisti prejeli obvestilo, da je, do sedaj še neznani voznik motornega vozila, poškodoval ograjo ob kolesarski stezi Podčetrtek-Olimje. Policisti o vozilu in vozniku zbirajo informacije. Morebitne očividce prosijo, da pokličejo na telefonsko številko 818 66 00.

POŠKODOVAL VRATA MRLIŠKE VEŽICE    

Policisti so bili obveščeni, da je neznanec z nogo brcnil v krilo vrat mrliške vežice v Zibiki in krilo poškodoval. Nastalo je za nekaj 100 evrov  materialne škode.

SPOR MED SOSEDI

25. 8. 2015 so policisti prejeli obvestilo krajana, da mu soseda grozi in proti njemu meče grude zemlje. Policisti so na kraju ugotovili, da gre že za dalj časa trajajoč spor, katerega soseda ne moreta rešiti sama in drug drugega prijavljata pristojnim organom. Policisti so zaradi nedostojnega vedenja izdali plačilni nalog za plačilo globe. Prav tako pa se bo z zadevo moralo ukvarjati  še sodišče.

TATVINA KOLES

28. 8. 2015 so bili policisti obveščeni, da so gostu  v Podčetrtku  neznanci odtujili otroško kolesi, ki jih je imel spravljena pred počitniško hišico.

MOTIL POČITEK 

28. 8. 2015 so bili policisti obveščeni, da je partner v okolici Šmarje pri jelšah prišel domov pod vplivom alkohola. Ker se partnerka s tem ni strinjala in ga ni hotela spustiti v stanovanje, je v stanovanje prišel skozi odprto okno na stranišču, partnerko pa, ko je šla na balkon, tja zaprl. Kršitelj si je prislužil plačilni nalog za plačilo  globe.