Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 8. 9. 2015


31. 8. 2015

Občan je prijavil prometno nesrečo s pobegom, kjer je neznani voznik pri srečevanju trčil vanj ter mu poškodoval ogledalo in odpeljal naprej. Policisti nadaljujejo z iskanjem voznika pobeglega vozila.

31. 8. 2015

Patronažna sestra je obvestila policiste o poškodovanem kolesarju v Rogatcu. Pri ogledu prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je voznik kolesa vozil pod vplivom alkohola in padel po cestišču.

1. 9. 2015

Policisti so obravnavali prometno nesrečo, v kateri je voznik štirikolesnika zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča ter trčil v stebriček in obcestno drsno ograjo, kjer je obstal. Voznik štirikolesnika se je pri tem hudo telesno poškodoval.

2. 9. 2015

Na policijsko postajo prišel občan in prijavil, da mu je 29. 8. 2015 v gostinskem lokalu neznani storilec odtujil mobilni telefon znamke XPLORE XP7451. Policisti storilca še iščejo.

2. 9. 2015

Policisti so bili s strani občanke obveščeni, da v bližini vrtnarije v Cerovcu pod Bočem na pločniku leži neznani moški. Policisti so na kraju ugotovili, da je občan zaradi vinjenosti onemogel ter ga pospremili domov.

3. 9. 2015

Na policijsko postajo je prišla občanka, ki ni pravilno zavarovala parkiranega vozila in je le to zapeljalo s parkirišča na cesto ter poškodovalo drog javne razsvetljave. Policisti so lastnico vozila oglobili.

4. 9. 2015

Policisti so bili obveščeni o tatvini denarnice iz odklenjene hiše. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz odklenjene hiše odtujil denarnico z vsebino, v času, ko je bila oškodovanka  na sprehodu. Opravljen je bil ogled kraja kaznivega dejanja in podana bo kazenska ovadba na tožilstvo.

4. 9. 2015

Policisti so bili obveščeni, da na železniški postaji v Rogaški Slatini razbijajo in vpijejo neznanci. Na kraju so bili pri kršitvi zaloteni kršitelji, policisti so jim izdani plačilni nalog.